0 533 270 02 44
kidz@worldofkidz.net

.

Hakkımızda

Hakkımızda

“Çocuklarla beraber geçen vakit ruhu iyilestirir.”

Education

0%

Grooming

0%

Music & Fun

0%

Amacımız çocuklarımızın kaliteli,keyifli,eğlenceli zaman geçirmesini sağlamaktır. Sunduğumuz dikkat çekici tüm oyun ve oyun setleri ile çocuklarımızın eğlenceleri saatler boyu sürer. World of kidz oyun ve oyuncak atölyemiz, Velilerimizin bulundukları Alışveriş ortamında daha konforlu hareket ederek, keyifli ve amacına uygun alışveriş yapabilmelerini sağlamaktadır.

World of Kidz

Hakkımızda

World of kidz’in hikayesi de bütün muhteşem hikayelerde olduğu gibi, toplumda daha iyi bir şeyler yaratma isteğinin harekete geçirdiği idealist bir düşünce ve istek ile başlar. Bu yeni dünyanın oluşturulmasında çocuklar fikirlerini ve bağımsızlık isteklerini belgelemek gerektiğinin farkına vardılar. Altı temel hak belirleyerek işe başladılar.

Bu haklar sadece kelimelerden ibaret olmayıp, gerçek dünyaya hazırlanmanın ve mutluluğa ulaşmanın temel taşlarıdır.Oyun, yaşama sevincinin dışa vurulmasıdır.Yaşamla birlikte var olan; gücünü ve etkisini yaşamdan alan bir olgudur.Oyun, çocuğun ruhsal gelişimine ayrılmaz biçimde bağlıdır. Adeta mesleki uğraşıdır.Çocuklarla iletişim kurmanın ve onların dünyasını paylaşmanın en doğal yoludur ve en sağlıklı sonuç veren yöntemidir. Çocuk için oyun, içinde yaşadığı ve mutlu olduğu bir dünyadır.

Misyonumuz

Amacımız çocuklarımızın kaliteli,keyifli,eğlenceli zaman geçirmesini sağlamaktır. Sunduğumuz dikkat çekici tüm oyun ve oyun setleri ile çocuklarımızın eğlenceleri saatler boyu sürer.World of kidz oyun ve oyuncak atölyemiz, Velilerimizin bulundukları Alışveriş ortamında daha konforlu hareket ederek, keyifli ve amacına uygun alışveriş yapabilmelerini sağlamaktadır.Çocuklarımızın world of kidz oyun alanında bulundukları süre içerisinde keyifli vakit geçirmelerini, öğrenme süreçlerine katkıda bulunmalarını,paylaşmayı,sosyalleşmelerini sağlamaktadır.Çocuklarımızın Güvenliğinin,Sağlığının ve öğrenme süreçlerine yardımcı olmak;Velilerimizin memnuniyeti,konforu ve çocukları ile arasındaki iletişimi güçlendirecek ortamı hayata geçirmek istiyoruz.

Vizyonumuz

‘Ekranla Değil Akranla Büyüyen Nesil İçin”
Hedefimiz,okul öncesi sosyal aktivitenin çocukların gelişimi için ne kadar önemli olduğunu tüm Türkiye’ye yayabilmek ve bunu da araştırmacı, yenilikçi , geliştirici ve enerji dolu bir ruh ile yapabilmektir.